Er zijn genoeg mogelijkheden om een goede broker te vinden in Nederland, maar wat zijn de factoren die je in de gaten moet houden

Er zijn genoeg mogelijkheden om een goede broker te vinden in Nederland, maar wat zijn de factoren die je in de gaten moet houden

Veel gelegenheidsinvesteerders willen niet veel geld uitgeven aan een full-service broker oplossing, maar willen ook geen aandelen kopen op hun eigen manier. De beste optie voor dit soort beleggers is om te gaan voor een discount brokerage service. De beste broker om aandelen te kopen is een die u zal voorzien van een heleboel educatieve tools, zodat u gemakkelijk kunt doen wat onderzoek op uw eigen, maar zal ook bieden klantenservice en live hulp om u te helpen met uw besluitvorming.

  • Een andere belangrijke factor die toevallige handelaars moeten zoeken is de “Client Portal”. Het zou u in staat moeten stellen om uw account op te zetten en elk aspect van uw portefeuille te beheren en te controleren. Online discount brokers zullen u niet dwingen om aandelen te kopen of te verkopen als u dat niet wilt, hoewel ze zeer nuttig advies kunnen bieden. Wanneer u wel wilt kopen of verkopen, moet het proces soepel verlopen via de “Account Management” functie.
  • Accountbeveiliging is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat er een extra beveiligingslaag aan uw account wordt toegevoegd. Om bijvoorbeeld de verbinding tussen uw PC en de website van de makelaar te beveiligen, moet er een 128-bits SSL-codering zijn. Een toegewijd beveiligingsteam dient gebruik te maken van top-notch monitoring om mogelijke verdachte activiteiten op te sporen.

Beste makelaar om aandelen te kopen met een goed platform

De beste broker om aandelen online te kopen zal een paar verschillende platforms bieden om uit te kiezen, afhankelijk van uw handelsstijl, of u nu een actieve, high-volume handelaar bent of een meer casual broker die de dingen wil vereenvoudigen. Het is altijd een goed idee om de mogelijkheid te hebben om een verscheidenheid aan aandelen te verhandelen, waaronder OTC-aandelen, penny-aandelen, maar ook obligaties, beleggingsfondsen, EFT’s, enzovoort.

Er zijn behoorlijk veel mogelijkheden om een goede broker te vinden

Zorg ervoor dat u de kostenstructuur van een bepaalde broker begrijpt voordat u iets ondertekent. Vaker wel dan niet zijn er hier en daar een paar verborgen kosten. De kans is groot dat u meer gaat betalen dan het geadverteerde tarief. Voor bepaalde soorten rekeningen kan zelfs een minimale storting nodig zijn. Alleen maar omdat de ³”kosten per handel³” met een bepaalde makelaar lijkt verleidelijk, dat betekent niet dat het de beste optie voor uw behoeften. Houd altijd in gedachten dat er een soort van extra vergoeding(en) zal zijn.