The Grown Woman’s Guide to Online Dating

The Grown Woman’s Guide to Online Dating

De ogen sluiten in een drukke kamer is misschien verleden tijd.

Behandel het alsof het jouw taak is.

Het eerste wat Hoffman me vertelt: “Dit kost tijd en aandacht. Ik wil dat je minstens drie uur per week op de site bent. ‘Oh, oh. Dat zijn drie afleveringen van The Sinner.

Zet stijl in je datingprofiel.

Bekijk eerst welke de beste dating sites 2020 zijn. Vriendelijk onthoudt Hoffman van het bespotten van mijn niet-ondersteunde zelfbeschrijving: “Ik ben een liefhebbend persoon die graag nieuwe restaurants en een zoete traktatie voor het slapen proberen uitprobeert.” (Ik heb me nooit gerealiseerd hoe vies dat klinkt.) Ze vraagt ​​naar mijn hobby’s, hoe mijn collega’s vulden de “meest waarschijnlijke” blanco in. Ze herziet vervolgens mijn profiel en merkt op dat ik dol ben op het koken van groenten die ik in mijn tuin verbouw, dat Dave Chappelle mijn soort humor heeft, dat “nieuwe mensen opwinden me opwindt: ik kon een half uur praten met de kassiers bij Trader Joe’s.”

Werk je hoeken.

Hoffman kijkt naar mijn foto’s en combineert de zakelijke headshot en mirror selfie. “Je wilt er natuurlijk en uitnodigend uitzien. Spiegel-selfies stralen vaak ijdelheid uit.) en karakter (iets eigenzinnigs of grappigs, “zoals jij in je Halloween-kostuum”).

Voor de hoofdfoto maken we een close-up waarbij ik naar de camera lach. Voor de anderen doen we een van me buiten in een groene jurk, een waar ik iets sprankelend draag en een andere waar ik op een roltrap sta. Dit onthult niet veel over mij, behalve mijn afkeer van trappen, maar het is een full body shot, wat Hoffman aanbeveelt. Overeengekomen – als een curvy meisje wil ik verrassingen van de eerste date vermijden.

De leiding nemen tijdens het daten

Een reden waarom ik passief ben geweest over online dating: de meeste jongens zijn een beetje conservatief geweest voor mijn smaak. (Als je een zwarte vrouw van 40 bent, waarom zien al je wedstrijden er dan uit als George Jefferson?) Hoffman zegt dat het algoritme, als een vriendje, mijn gedachten niet kan lezen; Ik moet een bericht sturen en jongens ‘liken’ die ik aantrekkelijk vind als ik vergelijkbare mensen in mijn resultaten wil zien. Bovendien zou actiever zijn mijn profiel naar boven moeten stoten, zodat ik beter zichtbaar ben.

Haast je niet tijdens de date

Op de dag van de datum ontmoet ik hem in een restaurant. (Hoffman zou het niet goedkeuren; ze zei om van de eerste date een snel drankje te maken, maximaal een uur, maar toen Hunkamania een diner voorstelde, kon ik het niet laten.) Hij is net zo swoon waardig als zijn foto’s! Ik moet me concentreren op hoe ik me voel, niet op ‘het pakket’, maar het is moeilijk als het pakket zo mooi is ingepakt. Ook geldt dat voor een sex datingsite, als u liever geen zin heeft in een relatie.