Dingen om te overwegen voordat u een verzekering koopt

Dingen om te overwegen voordat u een verzekering koopt

Het kopen van een verzekering is een aanzienlijke investering en u wilt verstandig investeren. Hoe vindt u de zakelijke verzekering die het beste bij uw bedrijf past? Hier zijn enkele tips om te overwegen en enkele vragen die u wilt stellen voordat u een beslissing neemt.

4 tips om de juiste verzekering te vinden

Winkelen. Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen en een breed scala aan dekkingen. Als u op zoek bent naar opheldering, kunt u overwegen om samen te werken met een agent (die verzekeringen verkoopt voor slechts één bedrijf) of via een verzekeringsmakelaar (die meerdere verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigt) in plaats van rechtstreeks online te kopen.

Koop alleen een verzekering om uw bestaande levensstandaard te behouden. U heeft geen verzekering nodig voor evenementen die uw financiën niet ernstig zullen belasten. Begin met uw basisbehoeften (thuis, auto, bedrijf) en werk vervolgens naar andere behoeften (cyber, beroepsaansprakelijkheid verzekering). U kunt later altijd dekking voor iets toevoegen als u van gedachten verandert. U kunt uw risico minimaliseren en uw spaargeld maximaliseren door vandaag een verzekering af te sluiten die aan uw behoeften voldoet.

Vraag uw verzekeringsmaatschappij wat de polis niet dekt. Elke verzekeringspolis vermeldt gevaren die niet zijn gedekt, ook wel ‘uitsluitingen’ genoemd. Vraag uw verzekeringsmaatschappij om de uitsluitingen in uw polis aan het begin uit te leggen, wat u de stress en frustratie zal besparen om ze te ontdekken nadat u schade of verlies heeft geleden. De beste vergelijkingswebsite kan diverse verzekeringen zoals arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken.

Overweeg om meerdere polissen te bundelen met één verzekeringsmaatschappij. Het kan zinvol zijn om meerdere polissen te bundelen met één verzekeringsmaatschappij. Als u meerdere voertuigen wilt verzekeren of meerdere soorten zakelijke dekking wilt verkrijgen (zoals aansprakelijkheid, eigendom en cyberrisico’s ), wilt u misschien een enkele verzekeringsmaatschappij vinden die meerdere producten vervoert – zij kunnen u mogelijk meerdere aanbieden -beleid kortingen of loyaliteitsprogramma’s.