Tips voor klanten die voor het eerst een langdurige arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Tips voor klanten die voor het eerst een langdurige arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Langdurige invaliditeitsverzekering. Het is niet zo direct nodig als een ziektekostenverzekering en u denkt waarschijnlijk niet dat het net zo goed in uw financiële langetermijnplan past als levensverzekeringen.

Maar het is nog steeds echt, echt belangrijk.

Langdurige arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp’er is in de kern vervanging van het inkomen. Het kan u helpen rond te komen wanneer u niet in staat bent om te werken zonder dat u uw noodfonds of andere besparingen volledig hoeft leeg te maken. Dus waarom is het niet zo populair als andere verzekeringstypes?

Als je voor het eerst langdurig shoppers voor mensen met een handicap bent, kan het gemakkelijk zijn om overweldigd of verward te raken met dit onbekende onderwerp. Maar als u tot de kern komt van wat een langdurige arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u kan doen en het geluid van agenten doorbreekt die u proberen te verkopen aan dingen die u niet nodig hebt, is het vrij eenvoudig om de voordelen te zien.

Hier zijn vijf vragen waar elke eerste langdurige klant met een invaliditeitsverzekering het antwoord op moet weten voordat hij op zoek gaat naar een polis.

Heeft u een langdurige arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

Kortom, ja. Je zou een soort inkomensbescherming moeten hebben; een op de vier werknemers zal op enig moment in hun carrière gehandicapt raken, meestal door een ziekte zoals kanker. Maar de rekeningen zullen niet ophouden, zelfs als uw salaris dat wel doet. Het laatste wat u wilt, is u zorgen maken over onbetaalde rekeningen, bovenop herstel.

Het goede nieuws is dat je het misschien al hebt. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering werd in 2014 door meer dan 200.000 werkgevers verstrekt, dus de kans bestaat dat u ofwel bent ingeschreven voor een soort arbeidsongeschiktheidsverzekering of dat u de mogelijkheid heeft om u in te schrijven. Het is belangrijk om dit te weten voordat u begint met winkelen: als u al een door de werkgever gesponsord arbeidsongeschiktheidsplan hebt, kan de aanvullende langdurige arbeidsongeschiktheidsverzekering die u zelf kunt kopen, beperkend zijn.

Het doel van deze gids is om u de basis te geven van wat u moet weten over een langdurige arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Sommige dekking is beter dan geen dekking, dus het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat u bescherming hebt. Een erkende makelaar kan u door de verwarrende delen leiden en u helpen de juiste beslissing te nemen voor uw financiële situatie, maar u moet op zijn minst weten waar u moet beginnen! Vergeet niet na dit ook rechtsbijstand zzp verzekering vergelijken om de juiste te vinden.