Hier zijn enkele tips voor een verstandig gebruik van creditcards:

Hier zijn enkele tips voor een verstandig gebruik van creditcards:

Maak kennis met alle verantwoordelijkheden bij het bezit van een creditcard. Denk goed na voordat u besluit uw eerste kaart te pakken. Is een creditcard of geld lenen echt nodig, of zou een andere optie even goed werken?

Als je jonger bent dan 21 en je een creditcardaanbieding per post ontvangt, voel je dan niet verplicht om deze te accepteren. De wet staat bedrijven niet toe om creditcards op de markt te brengen aan mensen onder de 21 jaar, tenzij u een medeondertekenaar heeft of bewijs heeft overgelegd van uw vermogen om de betalingen te verrichten.

Creditcard vergelijken & aanvragen

Kies verstandig. Houd bij het selecteren van een creditcard rekening met alle rentetarieven en terugbetalingsopties. Vergelijk verschillende kaarten op basis van uw behoeften en uw mogelijkheid om alle aankopen volledig te betalen. Bent u op zoek naar een creditcard? Bij www.123creditcardvergelijk.nl kunt u een Mastercard creditcard aanvragen.

Lage of geen jaarlijkse kosten die uitgevende instellingen in rekening kunnen brengen: als de uitgevende instelling een jaarlijkse vergoeding in rekening brengt, vraag hen dan om hiervan af te zien of accepteer de creditcard niet.

Alle andere kosten (kosten voor late betaling, transactiekosten, kosten boven de limiet, enz.): Deze kunnen de totale kosten van uw kosten verhogen.

Bedenktijd: op sommige creditcards wordt rente in rekening gebracht vanaf de dag dat u kosten in rekening brengt op uw account. Andere kaarten bieden u een uitstelperiode om uw saldo te betalen voordat de rente begint op te lopen.

Kredietlimieten: om een redelijke betaling te behouden, moet u uw kredietlimiet laag houden (overweeg een limiet van $ 500 of minder).

Services en functies, zoals geldkortingen, frequent flyer-miles, uitgebreide garanties, gemakscontroles, enz: Er kunnen gevolgen zijn voor de werkelijke kosten van deze programma’s, vooral als u rekening houdt met rente en andere kosten.